Prosinec 2006

Crystal Kay

26. prosince 2006 v 13:30 | Mišela

Niečo o nej

26. prosince 2006 v 13:21 | Mišela |  Crystal Kay

Crystal Kay sa narodila afroamerickému otcovi(basista z New Jersey) a matke - 3generačnej Zainichi,(osoba s kórejským pôvodom narodená v Japonsku) ktorá bola profesionálnou speváčkou. Vyrastanie s rodičmi hudobníkmi ovplyvnilo Crystal začať jej vlastnú hudobnú kariéru, čo uskutočnila s debutom už vo svojich 13. rokoch. Predchádzajúc tomu robila dabing pre televíziu od 6. rokov.
Crystal sa narodila a vyrastala v Japonsku, ale navštevovala Kinnick High School(stredná škola) keď bol jej otec v Yokosuke. Momentálne študuje na Sophia University, kde na tej istej fakulte študuje aj Beni Arashiro, tí dvaja sú dobrí priatelia. Plynulo hovorí po anglicky aj japonsky a taktiež študuje francúzštinu.
Jej debut vyšiel 1. júla 1999 a bol to singel "Eternal Memories" a potom vydala svoj prvý album Crystal Lover Light v marci 2000. Z jej druhého albumu 637-alway and forever sa predalo okolo 100,000 kópií a z tretieho albumu vydaného v októbri 2002 nazvaného Almost Seventeen sa predalo až 400,000 kópií, čo bol komerčný prelom. Ako Crystal rástla, jej hlas sa stal viac vhodnejším pre R&B a odvtedy je porovnávaná so speváčkami Janet Jackson alebo Brandy.
V roku 2006 vydala album zvaný Call me Miss...a hned bol vydaný aj prvý singel z tohto albumu "Kirakuni/Together". Je to jej druhý singel naspievaný celý v anglinčtine, prvý bol "Shadows of Desire"
Crystal sa vráti v roku 2007 s novým singlom "Kitto Eien ni". Singel bude vydaný 17. januára 2007 a bude použitý ako úvodná pieseň pre live action movie Boku wa Imouto ni Koi wo Suru. (Ja osobne som čítala mangu a je super, máme sa iste na čo tešiť^_^)

Rika Ishikawa

16. prosince 2006 v 15:42 | MiMi |  Rika Ishikawa
Meno: Ishikawa Rika
Prezývka: Charmy
Dátum narodenia: 1985 01. 19
Miesto narodenia: Yokosuka
Krvná skupina: A
Výška: 157 cm
Hobby: zbieranie umelych nehtov a naušníc
Oblubene jedlo: Shiratama z červenými fazulami
Oblubene obdobie: Leto
Nemá rada: vtakov

Diva sa vracia

16. prosince 2006 v 15:27 Namie Amuro
NAMIE
Vynikajuca Namie Amuro oznámila jej dalšiu tvorbu.
Baby don´t cry je nazov jej dalšieho singlu a je to konečne dalši novy singel po CAN'T SLEEP, CAN'T EAT, I'M SICK/Ningyo. Bude vydaní 24.Januara.
Po novom singli vyjde aj nove DVD a to 21.Februara Bude sa volat namie amuroBEST tour Live Style 2006 a bude to dvd jej turne. Obsahuje tieto tracky
01. Violet Sauce
02. Handle Me
03. Without Me
04. Fish
05. walk in the Park
06. Say the Word
07. Put ' In Up
08. ALARM
09. in it tears lives
10. Strobe
11. exist will be you
12. Four seasons
13. Ningyo
14. lovin'it
15. Drive
16. GIRL TALK
17. CAN'T SLEEP, CAN'T EAT, I'M SICK
18. Of or Die
19. Uh Uh,,
20. How you be girl
21. WANT ME, WANT ME
22. shine lives
23. the SPEED STAR
24. Body Feels EXIT
25. Chase the Possibility
26. CAN'T SLEEP, CAN'T EAT, I'M SICK (Remix)

Pics

10. prosince 2006 v 15:07 | MiMi |  BoA

Morning Musume

10. prosince 2006 v 15:02 | MiMi |  Morning Musume































Ai Kago

10. prosince 2006 v 14:59 | MiMi |  Ai Kago

J-pop avatars

10. prosince 2006 v 14:43 | MiMi
našla som par pekných J-pop avatarov a rozmýšlam, že ich sem hodim.
Ai Takahashi z Morning Musume.
Ayumi Hamasaki
BoA
Reina Tanaka

C-ute DVD

8. prosince 2006 v 15:52 | MiMi |  °C-ute
C-ute vydávajú ich uplne prvučké DVD.
The First "Live" to the living creature of one of new units of the H!P leaves in DVD, is about the C-ute Cutie Circuit 2006 End in Yomiuri Land East Live, that arrives today at the Japanese store.
As it was recorded before the disconnection of Megumi Murakami, it he does not appear in the layer as you can confer, but the show is present, to that they like is below its layer and tracklist
Prvé "live" vydali C-ute po dooost dlhom odkladaní. Volá sa the C-ute Cutie Circuiut 2006 End in Yomiouri Land East Live a príde onedlho na japonský trh. Bolo natočené ešte predtým než odišla Megumi Murakami .
dvd
Tracklist:
01, Opening
02, Massara Blue Jeans
03, Ooki in ai of Motenashite
04, MC-1
05, EVERYDAY Yeah! Kataomoi
06, Iku ZYX!FLY HIGH (Yajima, Umeda, Murakami, Nakajima, Arihara)
07, MC-2
08, FIRST KISS (Suzuki, Okai and Hagiwara)
09, MC-3
10, Soku Dakishimete
11, MC-4
12, Wakkyanai Z
Toto je spomínana už Megumi Murakami

New email

8. prosince 2006 v 15:26 | MiMi
Jaksi som sa dneska nudila a vytvorila email na Yahoo Japan.
Keby nahodou by ste my kceli niečo napísat ako pripomienky na zlepšenie tak je to tu.
dikes klidi :*

Ookinnai Ai de Motenashite= C-ute

7. prosince 2006 v 21:51 | MiMi |  °C-ute
ochutnavka tejto kawai hudby je tu

New singel

6. prosince 2006 v 22:05 Crystal Kay
ja viem mala som dat, čo je zaš a tak ale moc som toho nezohnala tak ak niekto bude mily a zoženie my jej profil budem rada =)
Ten komu začínala táto speváčka chýbat sa dočkal. Podla dohadov by mala vo fabruari vydat singel zvaný Kitto eien ni .
Singel ani PV ešte nevyjdu ale možete sa pokochat super obalom na CD XD

kk

01. kitto eien ni
02. The One [ to lOuvir WMP ]
03. kitto eien ni STUDIO APARTMENT REMIX
04. One REMIX
05. kitto eien ni (Instrumental)

Diskografia Tomoko

6. prosince 2006 v 21:54 Tomoko Kawase
ALBUMS
2002-02-06 - Tommy february6
2004-03-17 - Tommy airline
2005-08-24 - Tommy heavenly6 (as Tommy heavenly6)

SINGEL
2001-07-25 - EVERYDAY AT THE BUS STOP
2001-11-21 - ♡KISS♡ ONE MORE TIME
2002-01-17 - Bloomin'!
2003-02-06 - je t'aime ★ je t'aime
2003-07-16 - Love is Forever
2003-07-16 - Wait Till I Can Dream (as Tommy heavenly6)
2004-02-11 - MaGic in youR Eyes
2004-05-26 - Hey My Friend (as Tommy heavenly6)
2004-07-14 - L・O・V・E・L・Y ~夢見るLOVELY BOY~ (L・O・V・E・L・Y ~Yume Miru LOVELY BOY~)
2005-07-20 - Ready? (as Tommy heavenly6)
2005-11-30 - ♥Lonely in Gorgeous♥
2006-06-07 - I'm Gonna SCREAM+ (as Tommy heavenly6)
2006-07-05 - Pray (as Tommy heavenly6)
2006-10-11 - Lollipop Candy♥BAD♥girl (as Tommy heavenly6)
2006-12-06 - I LOVE XMAS (as Tommy heavenly6)

Nový singel

6. prosince 2006 v 21:51 Tomoko Kawase
you

Po 2 mesiacoch ako vydala I love XMAS, ktorý mal byt posledným singlom výdava další 8 singel ktorý sa objaví 7 Februara.
Bude mat aj Compact Disc a CDVD, neskor pridu mobilne nalepky a PV.

Tomoko alias Tommy heavenly 6

6. prosince 2006 v 21:48 Tomoko Kawase
Tomoko Kawase(川瀬智子, born February 6, 1975, in Kyoto, Japan) is a Japanese female singer and also former member of a musical group called the brilliant green, and, sometimes acting both Tommy february6 and Tommy heavenly6.
Tomoko Kawase narodená 6 februara 1975. Je to japonska speváčka a tiež aj zakladatelka skupiny s nazvom Brilliant Green a tiež si niekedy zahrá. Najviac sa ale venuje svojej kariere v Tommy February 6 a Tommy Heavenly 6.
Tommy February je skor rockove piesne a Tommy Heavenly je všetko len čistý pop.

Info o nich

6. prosince 2006 v 21:40 M-Flo
M-Flo je japonská hip hopová skupina a aktuálně se skládá z producenta a DJ Taku Takahashi a "Verbal".
Co se týče původu jména skupiny, Verbal vysvětluje: "Původně to bylo "meteorit flow", ale pro Japonce je to příliš dlouhé, takže se zkrátilo na M-Flo, a to zůstalo.."

Kouhaku 2006!

6. prosince 2006 v 21:22
Toto je niečo ako predstavovanie tých najlepších umelcov v japonsku, čo sa týka hudby a koná sa to vždy na Nový rok .
List učastnikov
+ aiko
+ Ayaka
+ Angela Aki
+ Ishikawa Sayuri
+ Imai Miki
+ Otsuka Ai
+ Kawanaka Miyuki
+ GAM
+ Morning Musume
+ Kozai Kaori
+ Koda Kumi
+ Godai Natsuko
+ Kobayashi Sachiko
+ Sakamoto Fuyumi
+ Having Yoshimi
+ DREAMS EATS TRUE
+ Nakashima Mika
+ Nagayama Yoko
+ Natsukawa Rimi
+ Hamasaki Ayumi
+ Hirahara Ayaka
+ I ran away Ayako
+ Good
+ BONNIE PINK
+ Mizumori Kaori
+ mihimaru GT
+ Mori Masako
+ Wada Akiko


Shirogumi

+ Akikawa Masafumi
+ Aqua Timez
+ Itsuki Hiroshi
+ w-inds.
+ ORANGE CREAKS
+ Kitajima Saburou
+ Kitayama Takeshi
+ Gospellers
+ Kobukuro
+ Sada Masashi
+ SEAMO
+ It sucks Shikao
+ Sukima Switch
+ SMAP
+ DJ OZMA
+ TOKIO
+ Tokunaga Hideaki
+ Toba Ichirou
+ Hikawa Kiyoshi
+ Fuse Akira
+ Hosokawa Takashi
+ Horiuchi Takao
+ Porno Graffiti
+ Maekawa Kiyoshi
+ Mikawa Kenichi
+ Mori Shinichi
+ WaT
O niektorých neskor budem skušat sem písat

Uvodne foto

6. prosince 2006 v 21:19 BoA
good
toto je BoA. Ja viem neni moc vidiet ale ked novšie ani neni ale skusim zohnat

Key of my heart

6. prosince 2006 v 21:17 BoA
[NEW SINGLE]BoA 「KEY OF HEART / DOTCH 」 2006.8.9 RELEASE
『KEY OF HEART / DOTCH』
CD:初回限定盤
1. KEY OF HEART
2. DOTCH
Bonus Track
1. KEY OF HEART(English ver.)
DVD:初回限定盤
1. KEY OF HEART video clip
2. KEY OF HEART ROAD MOVIE
CD:通常盤
1. KEY OF HEART
2. DOTCH
DVD:通常盤
1. KEY OF HEART video clip
KEY OF HEART
电影「森のリトル・ギャング」日本語版主題歌/music.jp 电视广告曲
DOTCH
KOSE Fasio 广告曲
BoA ako vidím sa snažila a dala nam nový singel s názvom Key of my Heart. Ked budem mat tak to sem hodim

Japonska diskografia

6. prosince 2006 v 21:14 BoA
Japonská Diskografie:
Outgrow - 4th Japanese Album
Release Date: February 15th, 2006
[CD]
01. Silent Screamerz
02. Do The Motion
03. Kimi no Tonari de
04. Outgrow~Ready Butterfly~
05. Make A Secret
06. Everlasting
07. Long Time No See
08. Cosmic Eyes
09. Dakishimeru
10. Love Is Just What You Can't See
11. Stay My Gold
12. Soundscape
13. With U
14. First Snow (Bonus Track)
[DVD]
01. Do The Motion (PV)
02. Make A Secret (PV)
03. Dakishimeru (PV)
04. Everlasting (PV)
05. Video Clip

Best Of Soul Perfect Edition
Released: February 2, 2005
Note: The Japanese Perfect Edition was a special limited edition release that sold out in the first week of release.
[CD]
01. Listen To My Heart
02. Id; Peace B
03. Amazing Kiss
04. Kimochi Wa Tsutawaru
05. Every Heart (Minna no Kimochi)
06. Valenti
07. Kiseki
08. No. 1
09. Jewel Song
10. Shine We Are!
11. Double
12. Rock With You
13. Quincy
14. Konoyono Shirushi
15. Meri Kuri
16. BoA f. Soul'd Out - La La La Love Song
[DVD]
Music Videos
01. Id; Peace B
02. Amazing Kiss
03. Kimochi Wa Tsutawaru
04. Listen To My Heart
05. Every Heart (Minna no Kimochi)
06. Valenti
07. Kiseki
08. Jewel Song
09. Shine We Are!
10. Double
11. Rock With You
12. Be The One
13. Quincy
14. Meri Kuri
15. The Love Bug (M-Flo Loves BoA)
Making Of Music Video
16. Making of Meri Kuri
17. Making of Quincy

K-Pop Selection - Special Album
Released: March 3, 2004
Note: K-Pop Selection contains all Korean songs, but was released in Japan.
[CD]
01. No. 1
02. Milky Way
03. Listen to my Heart
04. Time to Begin
05. Id; Peace B
06. My Sweetie
07. Day
08. Don't Start Now
09. Atlantis Princess
10. Realize (Stay With Me)
11. Sara
12. Where are You
13. Come to Me
14. Waiting
15. The Lights of Seoul
[DVD]
Music Videos
01. No. 1
02. Atlantis Princess
03. Milky Way

Love and Honesty - 3rd Album
Released: January 15, 2004
[CD]
01. Rock With You
02. Shine We Are!
03. Some Day One Day feat. Verbal (M-Flo)
04. Love and Honesty
05. Midnight Parade
06. Be the One
07 Expect
08. Over ~Across the Time~
09. Kokoro no Tegami
10. Double
11 Easy to be Hard
12. Song With No Name ~Namae no Nai Uta~
13. Milky Way -Kimi no Uta-
[DVD]
Music Videos
01. Shine We Are!
02. Rock With You
03. No. 1
Making of Music Video
04. Rock With You
Bonus Contents>
05. Commercial Films
- Skechers TVCF
- Calpis Water TVCF
- Amino Calpis TVCF
- Honda [Come Come Honda!] TVCF
- Lotte Macadamia Chocolate TVCF
- Toshiba A5501T Cellphone TVCF
06. Interview

Next World - 2nd Remix Album
Released: August 27, 2003
01. Holiday / Palmdrive feat. BoA & Firstklas
02. Kiseki (Soul'd Out Remix)
03. Flying Without Wings / Westlife feat. BoA
04. Show Me What You Got (DJ Watarai Remix) / Bratz feat. BoA & Howie D. (Backstreet Boys)
05. Jewel Song (Akira's Canto Diamante Version)
06. Shine We Are! (Groove that Soul Remix)
07. Flower (D.I's "Luv hurts" REMIX) / Remixed by Daisuke Imai feat. Lisa
08. Winding Road feat. Dabo
09. Everything Needs Love feat. BoA (Piano -pella) / Mondo Grosso
10. Valenti (English Version)
11. Every Heart (English Version)
12. Listen To My Heart (English Version)
13. Amazing Kiss (English Version)

Valenti - 2nd Album
Released: January 29, 2003
01. Valenti
02. Jewel Song
03. B.I.O
04. Sekaino Katasumide
05. Kiseki
06. Winding Road (feat. Dabo)
07. Searching For Truth
08. Moon & Sunrise
09. Discovery
10. Flower
11. Beside You ~Bokuwo Yobu Koe~
12. Feel The Same
13. No. 1

Peace B Remixes - 1st Remix Album
Released: August 7, 2002
01. Listen To My Heart (Akira's Un Momento Remix)
02. Amazing Kiss (Thunderpuss Japanese Club Mix)
03. Every Heart -Minna no Kimochi- (Groove That Soul Mix)
04. Power (Masters Of Funk Remix)
05. Id; Peace B (Shinichi Osawa Remix)
06. Share Your Heart (With Me) (Dub's Lovers Rock Remix)
07. Don't Start Now (Two Main Guys Mix)
08. Kimochiwa Tsutawaru(L12 Remix feat. Rude Boy Face)
09. Amazing Kiss (Tiny Voice, Production Remix)
10. Listen To My Heart (Hex Hector Main Japanese Club Mix)

Listen To My Heart - 1st Album
Released: March 13, 2002
01. Listen To My Heart
02. Power
03. Every Heart -Minna no Kimochi-
04. Don't Start Now
05. Kimochiwa Tsutawaru
06. Share Your Heart (With Me)
07. Dreams Come True
08. Amazing Kiss
09. Happiness
10. Id; Peace B
11. Nobody But You
12. Nothing's Gonna Change
13. Listen To My Heart (Hex Hecter Main Mix: English Version)
14. The Meaning Of Peace